یادداشتها.
1 – مواد و الیاف نباتی از انواعی که بیشتر برای ساخت منسوجات به مصرف میرسد، به هر نحوی که آماده شده باشد و همچنین مواد نباتی که مورد عملیات مخصوص قرار گرفته تا منحصرا به عنوان مواد نسجی به مصرف برسد از این فصل خارج و در قسمت یازدهم طبقهبندی میشود.
2 – شماره 01 14 «بویژه»Bamboo (حتی دو نیم شده، اره شده از درازا، بریده شده به طول، گرد شده در دو انتها، سفید کرده، عایق شده در مقابل آتش، صیقلی شده یا رنگ شده)، ترکههای دو نیم شده مخصوص سبد بافی، نی و امثال آن، مغز خیزران و رشته یا دو نیم شده آن را شامل میشود. تراشه، باریکه و نوار چوب در این شماره طبقهبندی نمیشود (شماره 04 44).
3 – ردیف 04 14 شامل پشم چوب (ردیف05 44) و سنبلهها (Knots) یا کاکلهای (Tufts) آماده برای ساخت جاروب (Broom) بابرس (ردیف 03 96) نمیگردد.
مندرجات ذیل یادداشت فصل 14
1 – ورود موکول به رعایت ماده 11 قانون حفظ نباتات مصوب سال 1346 میباشد.
2 – ورود بذر و نباتات که در اسناد صدور کشور مبدا مشخصا دستورزی شده محسوب میشوند یعنی با تغییرات ژنتیکی تولید شدهاند از لحاظ بررسی خطرات زیستمحیطی موکول به تایید سازمان حفاظت محیطزیست میباشد.
3 – ورود و صدور موجودات زنده تغییر شکل یافته ژنتیکی و محصولات تراریخته ملزم به رعایت مفاد قانون ملی ایمنی زیستی با کسب مجوز قبلی از وزارت جهاد کشاورزی میباشد.
4 – صدور موکول به رعایت ماده 18 آیین نامه اجرایی قانون حفظ نباتات مصوب 1346 و ماده 5 قانون عهدنامه بین المللی حفظ نباتات مصوب 1389 می باشد.