تعرفه گمرک کتاب

فصل چهل و نهم: کتاب، روزنامه، تصویر و سایر محصولات صنعت چاپ، دست‌نوشته‌ها، تایپ‌شده‌ها و نقشه‌ها

یادداشت‌ها.

1 – مشمول این فصل نمی‌شود:

الف – نگاتیوها یا پوزیتیوهای عکاسی روی تکیه گاه شفاف (فصل 37)؛

ب – نقشه جغرافیایی، نقشه فنی و کره جغرافیایی، به صورت برجسته، حتی چاپ شده (شماره 23 90)؛

ج – ورق‌بازی یا سایر اشیای فصل 95؛ یا

د – گراور، نقش برجسته (print) و چاپ سنگی اصلی (شماره 02 97)، تمبر پستی، تمبر مالیاتی، علامت پستی پاکت دارای نقشه تمبر مهرروز (کلکسیونی)، کاغذ و پاکت پستی و اشیای همانند مشمول شماره 04 97؛ همچنین اشیای عتیقه با بیش از یکصد سال قدمت یا سایر اشیای فصل 97.

2 – به مفهوم فصل 49 اصطلاح «چاپ شده» همچنین به معنی تکثیر با ماشین نسخه‌برداری، تهیه شده تحت کنترل یک ماشین خودکار داده‌پردازی، داغ‌زده، نقش برجسته شده، عکس برداری شده، فتوکپی شده یا تایپ شده می‌باشد.

3 – روزنامه، مجله و نشریات ادواری با جلد غیرکاغذی، همچنین مجموعه روزنامه، مجله با نشریات ادواری شامل بیش از یک شماره که در یک جلد صحافی شده، مشمول شماره 01 49 می‌شود، حتی اگر حاوی آگهی تبلیغاتی باشد.

4 – شماره 01 49 همچنین شامل اشیای زیر می‌گردد:

الف – مجموعه گراورها، نسخه‌های چاپ شده آثار هنری، نقاشی و غیره با متن مربوطه که با صفحات شماره‌گذاری شده و به صورت مناسب برای صحافی در یک یا چند جلد گردآوری شده؛

ب – صفحات مصور که با یک کتاب و به عنوان مکمل آن با هم عرضه شوند، و

ج – کتاب‌های که به هر قطع به شکل جزوه یا اوراق یا نوشته‌های جداگانه عرضه شده و یک کتاب کامل یا قسمتی از یک اثر را تشکیل داده و آماده برای ته‌دوزی، جلد کردن یا صحافی باشند.

مع‌هذا گراورها و تصاویری که دارای متن نبوده و به شکل اوراق جداگانه یا تا شده با علائم صفحه‌بندی می‌باشند، مشمول شماره 11 49 می‌گردند.

5 – با رعایت یادداشت 3 این فصل، شماره 01 49 شامل نشریات مختص آگهی تبلیغاتی (مثلا، بروشور، جزوه، نشریه، کاتالوگ تجاری، سالنامه‌های چاپ شده توسط موسسات تجاری، تبلیغات جهانگردی) نمی‌شود. این نشریات در شماره 11 49 طبقه‌بندی می‌شوند.

6 – به مفهوم شماره 03 43، اصطلاح «کتاب‌های تصویر برای کودکان» شامل کتاب‌ها برای کودکان می‌باشد که در آن تصویر جنبه اصلی و متن جنبه فرعی دارد.


مندرجات ذیل یادداشت فصل 49

1 – ورود و ترخیص کلیه کتب و نشریات و اوراق چاپی (باستثنای کتب و نشریات علمی که منحصرا موکول به موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است) بدون استثناء موکول به کسب نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

2 – صدور کالاهای این فصل که عرضه آنها در داخل کشور مجاز می‌باشد نیاز به کسب مجوز موردی نخواهد داشت. در رابطه با اقلامی که عرضه آنها در داخل کشور مجاز نمی‌باشد باید مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ گردد.

3 – حقوق ورودی بلیط، بارنامه، بارنامه پرواز مورد نیاز شرکت‌های هواپیمایی کشورهای خارجی به تشخیص و موافقت قبلی سازمان هواپیمایی کشوری (5) درصد تعیین می‌گردد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *